OBUKA VOZAČA B KATEGORIJE

OBUKA VOZAČA B KATEGORIJE SASTOJI SE IZ TEORIJSKE I PRAKTIČNE OBUKE.

TEORIJSKA OBUKA


Teorijska obuka se obavlja u savremeno opremljenoj učionici sa svom pratećom opremom neophodnom za njeno sprovodjenje kao što je prezentacija putem video projektora na platnu.

U učionici se nalaze i uredjaji na motornom vozilu kao što su motor, delovi motora, kočioni sistem i tako dalje, gde kandidati mogu direktno da nauče šta se sve nalazi ispod haube motora i točkova.

Takodje, u učionici se nalazi i semafor gde se kandidatima objašnjava primena njegovih simbola. Uz sve to naravno ide i podrška licenciranog predavača iz oblasti saobraćaja.

Naš predavač teorijske nastave Milan Simić poseduje 17 vozačkih licenci i instruktor je svih kategorija, a takodje i ispitivač na teorijskom i praktičnom ispitu, što je dokaz njegovog kvaliteta u oblasti saobraćaja.

Teorijska obuka sastoji se iz 40 časova. Dnevno je moguće odslušati najviše tri časa, tako da se teorijska nastava završava za 15 do 20 dana. Termini se uskladjuju prema slobodnom vremenu kandidata.

Za slušanje teoretske nastave kandidat mora imati: - najmanje 16 godina - važeću ličnu kartu

ONLINE UPIS

upit

PRAKTIČNA OBUKA

Praktična obuka se satoji od 40 časova vožnje. Da bi se započela praktična obuka, neophodno je pre toga položiti teorijski ispit i izvaditi lekarsko uverenje. U toku jednog dana se mogu voziti najviše dva časa, tako da se obuka može završiti najranije za 20 dana a optimalan rok je mesec dana.

Prva dva časa obavljaju se na poligonu a ostali po gradu i van, shodno nastavnom planu. Prednost auto škole desetka auto je ta što obuku izvodimo po čitavom gradu. Kandidat koji se kod nas obučava, u proseku za dva časa prodje izmedju 25 - 30 kilometara što za 40 časova obuke iznosi preko 500 predjenih kilometara.

Naravno i to je malo ali dovoljno za neku buduću sigurnu vožnju. Naši isntruktori su smireni i staloženi, sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti saobraćaja. Njihovo radno vreme je plivajuće tj. od 6:00 do 23:00, kako bi mogli izaći u susret svim našim kandidatima koji u ovom teškom vremenu rade, idu u školu ili obavljaju druge poslove u različitim vremenskim intervalima.
Za početak praktične obuke kandidat mora imati
- najmanje 16 godina,
- važeću ličnu kartu na svakom času.
- lekarsko uverenje koje nije starije od godinu dana

ISPITNE TRASE: preuzmi